Proiectele AIPROM pentru o agricultură sustenabilă

SCAPA

Sistemul de Colectare a Ambalajelor de Pesticide al AIPROM este un mecanism de colectare, transport şi valorificare a deşeurilor de ambalaje din plastic, metal şi hârtie provenite de la produsele de protecţia plantelor (PPP) importate sau produse în România de către companiile care susţin sistemul.

Afla mai multe

SCUT

Proiectul se adresează distribuitorilor şi utilizatorilor de produse de protecţia plantelor în special, dar şi autorităţilor şi publicului larg.

Afla mai multe

SUI

Scopul proiectului este protejarea sănătăţii producătorilor agricoli şi a mediului înconjurător prin îmbunătăţirea cunoaşterii principiilor corecte de folosire a produselor de protecţie a plantelor, a utilizării echipamentelor de protecţie certificate, a respectării regulilor de transport, depozitare şi aplicare.

Afla mai multe


Despre AIPROM


Asociația Industriei de Protecția Plantelor din România, AIPROM, a fost înființată în 2002 și reprezintă companiile care dezvoltă, formulează și reambalează produse pentru protecția plantelor. AIPROM reprezintă aproximativ 80% din piața de produse de protecția plantelor din România.

Mai multe detalii
Contact